Поводом обиљежавања Дана општине Сребреница, 09.09.2021. године је Јавној установи Средњошколски центар “Сребреница” додијељено највише признање ове локалне заједнице, Плакета са златним грбом Општине Сребреница.

Плакета са златним грбом општине Сребреница се додјељује истакнутим појединцима, предузећима, установама и другим организацијама за нарочите и посебне заслуге и допринос.

Ову велику награду испред ЈУ Средњошколски центар “Сребреница” примили су директор школе Момчило Цвјетиновић, предсједница Школског одбора Светлана Томић и професор Анђељко Танасијевић.

“Велика је част присуствовати овом свечаном скупу и примити највишу и најважнију награду општине Сребреница. Средњошколски центар ове године обиљежава 60 година постојања, и установа је која спада у ред најзначајнијих и најуспјешнијих не само у Сребреници. То показују бројна признања и награде које наши ученици редовно освајају на бројним регионалним, републичким, државним и међународним такмичењима”, рекао је Момчило Цвјетиновић, директор Средњошколског центра “Сребреница”.

By admin