У нашој школи је у петак, 29.10.2021. године, организована мала свечаност поводом испраћаја у пензију наших драгих професорица Сеније Пурковић и Миленије Николић, као и одласка из нашег колектива професорице Слађане, која ће свој радни вијек наставити у зворничкој средњој школи.

Професорице Сенија, Миленија и Слађана су вишегодишњи чланови нашег колектива и просветне раднице које су својим радом оставиле неизбрисив траг не само у нашој школи, већ и у широј заједници.

Предсједник Синдиката наше школе, професор Дејан Кандић, испред колектива је нашим драгим колегиницама уручио пригодне поклоне, а директор школе Момчило Цвјетиновић се у кратком обраћању захвалио професорицама на свом досадашњем уложном труду и пожелио им да дуго уживају у својим пензионерским данима, а професорици Слађани још много успјеха и лијепих тренутака у новом колективу.

Нашим драгим професорицама и колегиницама желимо још много среће, радости и здравља у годинама које долазе, а врата наше школе су за њих увјек отворена и искрено се сви радујемо сваком новом сусрету.

By admin